Red Flag Fleet nyerőgép áttekintés
by jazminmezei

Red Flag Fleet nyerőgép - eredeti nyerőgép az amerikai Williams Interactive fejlesztőtől. A kalózos téma, a nem szabványos formátumú játéktér, az egyedi bónuszkör és az eszköz egyéb jellemzői hozzájárulnak ahhoz, hogy stabil népszerűségnek örvend a játékosok körében. Ezeket a paramétereket a magas, 96,04%-os kifizetés egészíti ki. A magas varianciával kombinálva ez fokozott érdeklődést vált ki a meredek csúszásokat kedvelő játékosok körében.

Hogyan kell játszani a Red Flag Fleet
A gép nem szabványos formátumú, hat tárcsából álló játékmezőt használ. És a cellák száma mindegyikben eggyel nő balról jobbra haladva. A bal oldali tárcsán csak kettő, a jobb oldali tárcsán pedig hét van. A sorok száma 192, és ez a szám nem változik. A játékos csak a tét nagyságát változtathatja meg, ahol a tét pörgetésenként 40-400 érme között mozog.

A slotban lévő kezelőpanel tartalmaz egy gombot az automatikus lejátszás elindításához. Az üzemmód aktiválásakor a játékos választhat egy meghatározott számú pörgetést. A képernyő szélességében némítás és nagyítás funkciók is rendelkezésre állnak. A dizájn az asztali és mobil eszközökhöz igazodik, ami jelentősen befolyásolja a játékosok választási gyakoriságát.

A Red Flag Fleet nyerőgép szimbólumai
Alapvető szimbólumkészlet - négyféle játékkártya a bubitól az ászig és öt portré a kalózhajó legénységéről. A kártyaszimbólumok kombinációi 1 - 80 érmét fizetnek online casino paypal-onként, a tematikus képek pedig 1 és 400 érme között nyerhetnek.

Scatter
A kalózschoner képét ábrázoló szimbólum scatterként működik. A három ilyen kép bármelyik pozícióban való megjelenése aktiválja a nyereményjátékot. Önmagában a szórásos kifizetések nem adnak.

Wild
A nyerőgépben a nyerőgép logóját ábrázoló kép a vad szimbólum. Ez a szimbólum a Scatter kivételével minden más szimbólumot helyettesít. És a Wild egytől hét celláig terjedő magasságú tárcsát vehet fel. Ez a játék legdrágább szimbóluma is. Hat ilyen kép kombinációja 500 érmés nyereményt eredményez. Arra is van esély, hogy a Wildok minden cellán megjelenjenek, így egyszerre 191 ilyen kombináció nyereménye fizethető ki.

Nyerő sorok a Red Flag Fleet nyerőgépben
A gépen található nyerővonalak meglehetősen bonyolultak. Szükség esetén azonban a szerencsejátékos ellenőrizheti a kifizetési táblázatban található információkat. A fő- és bónuszjátékok során minden nyerő kombináció a bal szélső tárcsán lévő szimbólumok egyezése esetén számít. Ha ugyanazon a soron több nyeremény is előfordul, csak a legdrágább nyereményt fizetik ki.

Vörös zászlós flotta bónusz
A nyerőgép nyereményköre egy freespin. Sőt, mielőtt elkezdenék, a játéktér 180°-kal "kibontakozik". Így az ingyenes pörgetések során a bal oldali első tárcsán hét cella van, és balról jobbra haladva számuk eggyel csökken. A bónuszjátékban minden egyes ingyenes pörgetés során 2 vagy 3 véletlenszerűen kiválasztott tárcsa teljesen megtelik Wild szimbólumokkal.

Egy másik jellemző a rendelkezésre álló ingyenes pörgetések száma. A bónuszt aktiváló scatterek számától függ. Három ilyen szimbólum 5 ingyenes pörgetést vált ki, négy 12 + 10x-es nyereményt, öt pedig 40 + 50x-es szorzót minden nyereményhez. Természetesen az utóbbi két lehetőség nem gyakori. Ha azonban mégis, akkor a Red Flag Fleet gépen garantált a meredek nyeremény report by legjobbmagyarkaszinok.com

Kapcsolódó források:

Riches of Cleopatra nyerőgép áttekintése
Riches of India nyerőgép áttekintés
Razortooth játékgép felülvizsgálata
Red Dog nyerőgép áttekintés

0 replies

Back to top